Foto Kapljica je zamišljena kao fotografsko druženje u Rastokama i Slunju. Cilj samog projekta je okupiti fotografe različitih profila i iskustava. Na Foto Kapljici sudjeluju fotografi iz fotoklubova i pojedinci. Foto Kapljica je prilika da se fotografi druže, razmjenjuju iskustva te upoznaju Slunj i Rastoke kroz vlastiti ili tuđi objektiv. Sudjelovati mogu svi – amateri, profesionalci i ne-fotografi, a sve što je potrebno je dobra volja.

Na Foto Kapljici moći ćete poslušati predavanja vrhunskih stručnjaka i upoznati najnoviju fotografsku opremu naših foto firmi. Foto Kapljica će imati i fotografski natječaj po zadanim temama, a nakon završetka stručni ocjenjivački sud izabire po tri najbolje fotografije iz svake kategorije. Foto Kapljica organizirat će i izložbu nagrađenih fotografija, a pobjednici dobivaju priznanja i nagrade koje osiguravaju naši sponzori.

Iza organizacije Foto Kapljice stoje članovi Pučkog otvorenog učilišta Slunj i članovi udruge fOTURA/fUTURA koji ulažu velik trud u osmišljavanju i provedbi priprema za ovaj fotoevent. Dođite i nagradite njihov trud.

 

FOTO KAPLJICA
Slunj, Rastoke
 047 777 324
fotokapljica@gmail.com

PUČKO OTVORENO UČILIŠTE
Trg dr. Franje Tuđmana 9, Slunj
 047 777 324
pou.slunj@gmail.com

FOTO KAPLJICA
Slunj, Rastoke
047777324
fotokapljica@gmail.com
PUČKO OTVORENO UČILIŠTE
047777324
pou.slunj@gmail.com